De höga balkar inte kommer att stanna på plats på min 2000 Chevy Monte Carlo

helljus strålkastare är en viktig komponent ditt 2000 Chevrolet Monte Carlo säkerhetssystem. Strålkastare som flyttar runt och dåligt spår på vägen är precis lika farligt som utbrända strålkastare. Om strålkastarna inte kommer att stanna på plats på din Chevy Monte Carlo, är problemet i församlingen. Det är något löst, antingen uttaget, lampan eller skruven. Lösningen är att ta strålkastarenheten isär och kontrollera att allt är i skick. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Monte Carlo. Avlägsna skruven från ovanpå strålkastarenheten med en Phillips skruvmejsel.
2

Ta bort strålkastaren s plasthållaren genom att dra den rakt upp. Dra aggregatet bort från fordonet och ta bort den elektriska kontakten. Ta den mindre runda dammskydd för att få tillgång till helljus glödlampan.
3

Använd en ren trasa för att rotera glödlampan moturs och ta bort den från enheten. Ta ut den elektriska kontakten från lampan genom att höja låset fliken och dra ut kabeln från lökens bas.
4

Anslut den elektriska kontakten, se till att låset fliken snäpper över basen av glödlampan. Lätt dra på den för att se till att den är säker. Sätt i glödlampan i aggregatet och vrid den medurs tills den klickar på plats.
5

Anslut elkontakten på baksidan av enheten tills den snäpper på plats. Sätt tillbaka runda dammskydd till helljus glödlampan. Placera enheten i fordonet och sätt tillbaka plasthållaren tills det klickar på plats. Vicka församlingen, testa den för att säkerställa att den är säkrad på plats. Sätt tillbaka skruven och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66344.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.