Hur värma upp frysta bränsleledningar

Frysta bränsleledningarna förhindra att bränsle når cylindern där tändstift antänder dem, vrida motorn. Arbeta bränsleledningar är avgörande för att en motor som är igång. Lägga frostskyddsmedel kommer inte att hjälpa till med frysta bränsleledningar, eftersom frostskyddsvätska är en förebyggande - inte botande - lösning. Det bästa sättet att hantera frysta bränsleledningar är att värma upp dem. Instruktioner
värme i ett garage
1

Flytta bort eventuell snö eller skräp mellan bilen och ett garage.
2

Öppna garageporten. Se till att det finns tillräckligt med utrymme i garaget för bilen att passa helt inuti.
3

Slå på värmen i garaget.
4

Sälj bil i neutralläge.
5

Skjut in bilen i garaget. Be en vän eller familjemedlem att hjälpa till att styra in bilen i garaget och tillämpa paus när bilen är helt inne.
6

Stäng garageporten.
7

Prop öppna huven för att underlätta värme omger motorn, där den frysta bränsleledningen kan vara.
8

Periodvis försöker slå på bilen. Fortsätt att göra detta tills det slutligen tänds, vilket indikerar att bränsleledningarna har tinat.
Heat bränsleledningar med en värmelampa
9

Kontrollera bruksanvisningen av bilen för ett diagram över bränslesystemet. Leta efter bränsleledningar. Om diagrammet inte visar dem, leta efter bränslepumpen, bränslefilter, eller förgasare, som alla är anslutna genom bränsleledningar.
10

Prop huven öppen.
11

hetta upp bränsleledningarna med hjälp av en värmelampa. Sakta gå över olika delar av bränsleledningarna med värmelampa. Periodvis vända bilen för att se om bränsleledningarna har tinat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63709.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.