1991 Buick Regal startar inte

Om 1991 Buick Regal inte startar, kan processen att få det igång igen bli lång. Dock är en av de första ställen att leta tändsystemet eftersom en felaktig komponent inom det kunde lätt hindra din Regal från start. Genom att börja med batteriet, flytta till tändningen därefter på starter och starter solenoid, kan du eliminera snabbt den mest logiska skäl bilen startar inte. Saker du behöver
Stålborste
Hylsnyckelsats
Startkablar
skruvmejsel
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteriets anslutningar med en skiftnyckel och rengör kontakterna med en stålborste för att avlägsna korrosion och batterisyra. Återanslut batteriet och försök starta Regal. Om den startar, var frågan beror på dålig kontakt med batteriet.
2

Snabbstarta Regal genom att ansluta batteriet till en fungerande bilbatteri via ett par startkablar. Om Regal startar, byt ut batteriet mot ett nytt.
3

Flytta Regal i friläge, dra åt parkeringsbromsen och krypa under bilen. Lokalisera startapparaten mellan transmissionen och växellådshuset. Startmotorsolenoiden bultarna på starthuset. Lokalisera de två stora metall inlägg på baksidan av solenoiden och överbrygga dem med en skruvmejsel. Detta kommer att kortsluta solenoiden och tvinga en direkt förbindelse mellan startmotorn och batteriet. Om motorn i startmotorn slås på och löper smidigt, gå till nästa steg. Om inte, byt startmotorn.
4

Placera den positiva ledaren av en multimeter mot den högra kontakten på startmotorn solenoid. Placera minuskabeln mot höljet på startmotorn. Har en assistent försök att starta fordonet. Om mätaren inte läser minst 12 volt, byt solenoiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65917.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.