Problem med buller i en 2005 Ford Mustang

2005 års Ford Mustang är en populär sport Coupe, men ägare av fordonet har rapporterat en rad bullerproblem som uppstår under drift. Dessa buller problemen varierar från ett knakande ljud hörs när du vrider på Mustang till gnisslande och kvittrande ljud som kommer från bilens tie-rod bussningar och kamaxel, respektive. Kamaxel Noise

ägare har rapporterat att 2005 års Ford Mustang kamaxel ibland gör ett kvittrande ljud efter att Mustang har värmts upp och springa en stund. Detta brus tillskrivs bilens synkroniseringsdonet axel och misslyckande av en position sensor i kamaxeln. Kamaxeln lägessensor räknar varv hos kamaxeln för att bistå i bilens bränsleeffektivitet. När lägesgivaren misslyckas, eftersom synkroniseringsdonens axel kvittrar den inte tidsinställda korrekt av datorn.
Styrning Noise

ett knakande ljud kan höras medan styra 2005 Ford Mustang, enligt vissa fordonsägare. Bullret tillskrivs bussningar styrväxel blir skadad eller för tidigt slitna. När styrningen bussningarna blir slitna, har ratten en hel del lek och knarrande ljud kan höras under denna lek.
Buller från dragstänger

Vissa Mustang ägare har rapporterat att dragstången bussningar på framsidan av deras fordon har slitna i förtid, vilket gör att framsidan av Mustang att göra ett gnisslande ljud under drift. Parallellstaget är armen eller stång som är fäst vid knogarna på hjulen och centrumlänken av rattstången. När ratten inne i hytten av Mustang vrids, dragstängerna vrid hjulen i önskad riktning. När bussningarna blir slitna, inträffar gnisslande oljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65862.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.