Felsökning av problem med HVAC på en 2004 Chevy Pickup

GM: s 2004 Chevrolet Pickup fanns tillgängliga med värmare, värmare och luft kombinationer konditionering och en dubbel automatisk klimatanläggning som tillåter separata inställningar för passagerare och förare. Problem med systemen kan relateras till temperaturen är felaktig, luftflödet är inte tillräcklig, och miljöfrågor som imma och dålig lukt. Problem som dessa kan åtgärdas genom felsökning. Instruktioner
1

Clear snö, is och löv från luftintagen vid basen av Chevy pickup vindruta om VVS-system inte fungerar rätt. Denna ventil är befälhavaren input vent och är mycket viktigt eftersom det ger luft genomströmning för värme, kyla och ventilation.
2

bort shopping, leksaker och andra objekt underifrån för framsäten i förlängda hytten mickar som använder bakre sittplatser. Luft distribueras till den bakre genom ventiler under framsätena.
3

Avslöja givarna om temperaturen inte bibehålls på det automatiska systemet. Sensorer finns i innertaket, och det finns även en i avfrostning galler i mitten av instrumentpanelen som övervakar solvärme.
4

Vrid del luftkonditionering i HVAC till "återcirkulation" om utanför lukter in i pickupen. "Återcirkulation" kan inte användas med "Golv", "Defrost", eller "avimningsluft" lägen, dock. Indikatorlampan blinkar tre gånger om du försöker.
5

Försök att ta bort huva avvisare om du fortsätter att ha problem. GM säger att dess huva deflektor inte kommer att orsaka VVS problem, men att andra beslutsfattarnas enheter kan påverka luftfördelning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67575.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.