Felsökning av en 1998 Ford F-150

1998 års F-150 är en fullstor pickup truck tillverkad av Ford Motor Company. F-150 lastbil är nu inne på sitt tolfte generationen omdesign (från 2009). År 1998 var F-150 i den 10: e generationen. 1998 såg en mängd olika alternativ kommer till F-150. Många av dem var frivilliga karossdelar, men det fanns också en uppgradering till motorn. Även med alla uppgraderingar och alternativ, var F150 inte utan sina problem. Du kommer att behöva felsöka dem, men vet 1998 års modell hade specifika frågor som omfattas av tillverkarens återkallelse. Instruktioner
1

Kontrollera pannlampan för Anzo ersättare strålkastare. Anzo gjorde ersätter strålkastare för F-150 i händelse av att fabriken strålkastare knäckt. Dessa alternativa strålkastare, dock underlåtit att uppfylla Federal Motor Vehicle Safety Standard om bärnsten sida markörer. Strålkastarna innehöll inte side markörer. De kan bytas ut genom att ringa Anzo på 909-468-3688.
2

Kontrollera för normal växling av transmissionen. I 1998 års modell hade en allvarlig fråga med överföringen vajern fungerar. Ibland skulle kabeln inte tillåta trucken att skiftas in i parken. Om detta händer, kommer du inte att kunna frikoppla transmissionen från motorn. Trucken får inte starta igen, eftersom den neutrala säkerhetsbrytare förhindrar att F-150 från att startas (eftersom det inte kan skiftas in park). Problemet täcks en fabrik minns. Du behöver bara ta din lastbil till en Ford återförsäljare.
3

Kontrollera högre än normalt tomgångsvarvtal. Ford F-150 får inte på tomgång normalt om du bor i kalla temperaturer (under fryspunkten), som is kan bildas på spjällhuset orsakar det att sticka öppen. Det här problemet kan åtgärdas genom att ta din lastbil till en Ford återförsäljare och få den servad enligt fabriken minns för denna produkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64220.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.