Tecken på en Bad Altenator

Symptomen på en dålig generator kan börja härma dem i ett dött batteri. Detta kan orsaka vissa förare att byta batteri utan att inse orsaken. Misdiagnosing en generator problem kan orsaka en fordonsägare att ersätta flera batterier som den defekta generatorn helt enkelt tömmer varje nytt batteri av makt. Snabbt Dränering Batteri

A misslyckas generator är inte längre fylls laddningen bilbatteriet, medan bilen är igång. Detta resulterar i en snabbt utarmat batteriladdning, vilket leder till en no-startvillkor. Batteriet kommer inte att kunna upprätthålla en laddning, även när det är jump-startade. Ett fordon med en dålig generator kan svara på hoppa-start och kan börja fungera som vanligt. Detta kommer inte vara länge, kommer som fordonet stanna första gången det är i ett viloläge på grund av bristen på avgiften regeneration.
Ihållande Check Engine /Kontrollera batterilampan

Ett fordon som upplever en generator problem kan belysa sin "Check Engine" light under uppstart och hålla ljuset på under körning. Kontrollera motorn ljus lyser oftast gula och ligger ofta på instrumentbrädan. Fordonets elektroniska styrmodulen kan också slå på "Kontrollera batteriet" ljus, eftersom den upptäcker ett problem med batteriladdningen nivåer. Denna lyser rött och indikerar en mer omedelbar generator /batteri problem, såsom brist på tillräcklig spänning för att hålla fordonet körs.
Over-laddat batteri
< p> En dåligt fungerande generator kan faktiskt producerar för mycket spänning och överladda batteriet. Symtom på detta problem kan innefatta överhettning av generatorn, bränt ut glödlampor från strömspikar och skadade plattor batteri. En generator som konsekvent överhettas visas skadade interna komponenter, vilket resulterar i ett behov av att ersätta den. Batteriet kan också skadas genom överladdning, tillsammans med kontakter och sladdar från batteriet till generatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65918.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.