Hur man läser koder för en 2006 GMC Duramax

Kontroll koderna på en 2006 Chevrolet Duramax diesel kan ge dig relevant information om motorn och utsläpp av lastbilen. 2006 6,6-liters Duramax byggdes med ett högre vridmoment och hästkrafter, tillsammans med minskade utsläpp med hjälp av ett strykjärn motorblock och lägre kompressionsförhållande. Under 2006 duramax gavs möjlighet motorbromsen med kontroller knutna till turbon. Kontroll av felkoder på din Duramax bör inte ta längre än 30 minuter. Verktyget behövs för detta jobb finns på de flesta bildelar butiker eller online. Saker du behöver
OBD-II kodläsare (CAN-kompatibel)
Visa fler instruktioner
1

Anslut OBD-II-skanner eller likvärdig dator diagnostisk skanner i porten längst ned på instrumentbrädan. Skannern porten är en triangelformad port som matchar den manliga änden av skannern kontakten.
2

Vrid startnyckeln till "Tillbehör" läge. Slå på strömmen för kodläsare.
3

Tryck på "Read" knappen på skannern. Läs alla koder och skriva ner dem. Se till att du skriver ner viktig information om att koden läsaren ger dig. Vissa kodläsarna ger en definition av koden, och andra ger dig en definition och lokalisering av källan problemet.
4

Slå av tändningslåset. Avlägsna skannern från trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65725.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.