Hur felsöker jag fläkten på en 04 Ford Taurus?

Fläkten Fläkten är en inneboende del av 2004 års Ford Taurus bilens värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC). Fläkten Fläkten är VVS-elementet som distribuerar värms eller kyls luften genom fordonet, hålla passagerarna bekväm, föraren alert och ge vindrutan defroster för säker sikt. Problem med fläkten på en '04 Ford Taurus kan inkludera det inte att skjuta luft genom tillräckligt snabbt, och fungerar inte alls. Problem som dessa kan korrigeras genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Reservsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Öka fläkten inställningen om luft genomströmning är inte tillräckligt kraftfull för att avfukta fönsterrutorna. Tillsätt lite värme till mixen. Använd en hel del värme om du vill smälta is. Ta bort eventuellt skräp vid basen av vindrutan om du fortsätter att ha problem. Den inkommande luftventil är vid basen av vindrutan och luft genomströmning kommer att påverkas om ventilationsöppningarna är blockerade.
2

Tydliga förpackningar och rockar från under framsätena om fläkten luften inte når bakre fotutrymmet av '04 Taurus. Kappor och andra objekt kan blockera ventilerna där.
3

Vrid fläkten till en hög inställning på instrumentbrädan om "Automatic" inställningen skär ut fläkten för snabbt för dina ändamål. Den automatiska värmaren och inställningar fläkt beräkna fläkthastighet och temperatur för optimal kylning och uppvärmning. Men i fallet med en särskilt illaluktande stuga, kanske du vill åsidosätta den här inställningen för att skapa mer luft passera-igenom.
4

Kontrollera säkringen blocket om fläkten inte fungerar alls. Säkringen blocket ligger i '04 Ford Taurus förarsidan fotutrymmet. Det är till vänster om ratten med bromspedalen. Använd index på rutan för att identifiera platsen. Inspektera 40-Amp säkring i plats 8 (fläktmotor.) Plats 8 är en av de större säkringarna på höger sida. Byt ut den om den metallen syns i säkringen är trasig. Matcha det färg-för-färg. Det kommer att vara orange eller grönt.
5

Kontrollera hög strömstyrka säkringar, alltför. De höga strömmar säkringar i motorrummet i kraftdistribution rutan. Använd index på rutan för att identifiera platsen. Kontrollera Position 5 (kylfläkt,) 9 (passagerarsidan kylfläkt) och 10 (förare kylfläkt.) Byt ut dem om de är trasiga. Matcha dem färg-för-färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66146.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.