Air Brake Problem

används i de flesta traktor och släp applikationer , luftbromsar använder tryckluft för att lossa bromsen s ställdon fjädrar , vilket naturligtvis standard till det låsta läget . Detta är ett generellt tillförlitligt system som vanligtvis ger någon form av indikation när misslyckande är överhängande . Inget lufttryck

Ingen lufttryck kan vara ett resultat av ett antal saker , bland annat krångla ventiler , läckande anslutningar eller en trasig kompressor . Detta är ett enkelt tillstånd att diagnostisera eftersom bromsarna förblir låsta .
Missanpassade Bromsar

Även om de flesta system är självjusterande till en grad , bromsar som är betydligt ut av anpassning kommer att misslyckas med att engagera så hårt som de borde .
Broms Obalans

Detta indikeras av ett eller flera hjul låser sig konsekvent före andra och är vanligen orsakade av missanpassning eller trasiga /inkompatibla komponenter . Addera ABS underlåtenhet

På fordon utrustade med låsningsfria bromsar , misslyckande är oftast på grund av skadade hjulsensorer eller korroderade elektriska kontakter .
Glasade Pads

Detta inträffar efter extrem broms överhettning , som kan uppstå när man försöker bromsa ett tungt fordon , men det gick nedförsbacke .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64405.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.