Felsökning av bromsar på en 1995 Buick LeSabre

Bromsarna på din 1995 Buick LeSabre använda ett skjutmått design. Tjockleken klämmor ner på bromsrotorn som är ansluten till den LeSabre drivhjul . När ett problem uppstår med bromssystemet på din LeSabre det bör fastställas direkt. Reservdelar kan köpas från de flesta auto - delar butiker . Innan du byter bromsarna , men du kan felsöka först dem . Instruktioner
1

Öppna huven och inspektera cylindern broms master på förarsidan av motorrummet på brandväggen . Om cylindern läcker , byt ut den . Om vätskan inte är mellan de övre och undre markeringarna på oljebehållaren , måste du fylla oljebehållaren .
2

Tryck på bromspedalen . Om pedaltrycket känns svag eller bromspedalen känns " svampig ", har bromssystemet blödde . Om bromspedalen är fast vid första och långsamt sjunker till golvet, det finns en intern läcka i bilens huvudcylindern . Detta gör att pedalen att sjunka till golvet , men du kommer inte se någon förlust bromsvätska .
3

Kontrollera broms - vätskeförlust under fordonet medan en assistent pressar på bromsen trampa. Eventuella läcker indikerar en läcka i systemet . De bromsledningar kommer att behöva ersättas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65074.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.