Felsökning av elsystem i ett Geo Tracker

Geo Tracker var en söt liten SUV med en 9 år körning som avslutades under 1997. Du kommer fortfarande hitta enstaka Tracker breezing på vägen, dock. Den Tracker Ägaren har dessutom uppgiften att hitta delar till en avvecklad modell, för att inte tala lokalisera någon som kan arbeta på Tracker elsystem när problem uppstår. Saker du behöver
Amp-mätare
Visa fler instruktioner
1

Följ källan när ljuset tänds på instrumentbrädan. Först kontrollera säkringar som behöver bytas ut, och sedan kontrollera att ledningar och kontakter är i gott skick och där de ska vara.
2

Rätt ljus kontrollera motorn genom att rengöra insugningsröret till EGR röret. Titta efter eventuella hål som inte borde vara där. Addera 3

Återställ din Geo ljusa för påminnelse som kommer på varje 50.000 miles genom att ta bort högtalaren vänster om ratten. Du hittar en switch bakom talaren att vända.
4

Byt en problematisk blinkers /strålkastare switch med en kombination signal light/wiper/4way knapp switch finns i bildelar butiker. Några driftiga ägare har också hittat en del i varv auto bärgning. Du måste ta bort ratten och kåpan för att komma till växeln.
5

kontrollera andra potentiella elektriska problem innan du byter din förrätt eller batteri för att starta problem. Ta reda på om generatorn laddar batteriet. Om inte, kontrollera alla anslutningar och avlägsna korrosion. Du kan också försöka hitta en enorm strömförbrukning med en amp mätare. Viss enhet kan ta all din batteri.
6

Leta efter en kortslutning i strömkabeln för tändspolen om din tändspole mätare säkring upprepade blåser när du startar din Geo Tracker. Om tråden är inte problemet, försöka ersätta tändspolen.
7

Få koder för elektriska problem på en 1995 Geo Tracker med hjälp av en bygel på den lilla kontakten i närheten av batteriet. Ta bort den främre streck talaren att vända en switch. Slå på tändningen och leta efter koder till Flash där din check engine lampan lyser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63831.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.