Felsökning av en 1987 Chevy Suburban

Den 1987 Chevy Suburban är en fyrhjulsdriven bil med en stor kropp. Fordonet byggdes i flera olika storlekar med stora R10 och R20 modellerna är utformade för tunga bogsering applikationer. V8-motorn är en enkel konstruktion och som inte använder ett datorsystem. Diagnos mekaniska problem är mycket lättare än i många fordon men grundläggande kunskaper om vanliga problem är nödvändig. Grundläggande underhåll av fordonet kommer att bidra till att förebygga maskinhaveri. Saker du behöver
Jumper Cables
Nytt batteri
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Vrid att engagera Suburban makt. Testa interiör och exteriör ljus för full effekt. Försök att starta fordonet. Om strömmen är död eller den fladdrar, kräver batteriet en skjuts för att öka spänningen. Hoppa starta batteri med startkablar och köra bilen. Byt ut batteriet om det fortsätter att tappa laddningen. Om det nya batteriet förlorar ström på en regelbunden basis, byt generatorn.
2

Försök att starta fordonet. Om batteriet har ström och motorn inte vev, kan startmotorn vara dålig. Kryp under fordonet och lokalisera det cylinderformade starter nära baksidan av motorn. Hit startmotorn med en hammare för att trängas de låsta tänderna. Om fordonet startar, kommer startmotorn behöver bytas inom en snar framtid.
3

Kör bilen på en slät yta. Känn efter hård drar åt ena sidan. Den fyrhjulsdrift får anställas och du måste stoppa och flytta in och ut ur fyrhjulsdrift flera gånger för att frigöra förvaringsskåp.
4

Kör fordonet på en jämn yta och variera hastigheten att uppmuntra växling. Lyssna på sändningen för svåra växling och slipning. Transmissionen är oerhört viktigt och måste underhållas om det inte skiftar smidigt.
5

Leta efter rök vid start av fordonet och uppmärksamma extra igångsättning av motorn innan du skjuter. Din Suburban är bränsleinsprutning och spridarna kan kräva rengöring för att avlägsna träskor och möjliggöra en smidig start.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67665.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.