Vilka är de tecken för att behöva en ersätter Piston Ring?

Byta kolvringar på en motor är inte en reparation som är allmänt eller nonchalant utförs . Byte av kolvringar tenderar att göras som en del av en motorrenovering som kan följa med reparationer i samband med en blåst topplockspackning , överdriven oljeförbrukning eller en motorrenovering . Större motorproblem
p Det är ganska vanligt att byta kolvringarna samtidigt som andra stora motorreparationer . Den allmänna teorin är att så länge som den mekaniker redan där och din motor är redan tas isär , bör en ny uppsättning av kolvringar inkluderas i processen. Importera Bil anges att kolvringarna bör bytas varje gång ett fordon har en stor motor ventil repareras .
Oljeförbrukning
p Om ditt fordon är att konsumera stora mängder olja , behöver du antagligen byta dina kolvringar . Konsumerar stora mängder olja ökar sannolikheten att din motor i slutändan kommer att köras torr och skadas .
Blue Smoke

stor oljeförbrukning leder till tjock , fet blå rök ur bilens avgassystem . Om du märker att ditt fordon rapar ut stora moln av blå rök vid tomgång eller accelererar , det är nog dags för en ny uppsättning av kolvringar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66035.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.