Felsökning av elsystem i en Ford Focus

Ford Focus tilltalar människor som gillar vad "Ford" står för, men som ändå vill ha en ekonomi bil för att bekämpa stigande gaspriser. Focus passar räkningen på många nivåer. Dess elektriska systemet körs om genomsnittet, vilket innebär ju längre du äger en, mer elektriska problem du sannolikt att se. De flesta av dem är en snabb passning. Instruktioner
1

Kontrollera reläet för luftkonditionering om du inte får någon luft genom dina ventiler. Om det kollar och du har freon, titta på lågtryckspressostaten på luftkonditioneringssystemet. En dålig undre tryckvakt orsakar kompressorkoppling att stänga.
2

Titta i motståndet nätverk av fläktens modulen istället för säkringar när du får luft på en inställning, men inte de andra. Troligtvis har din Focus en blåst termisk säkring. Om du är skicklig på auto reparationer till fläktmotorn, kanske du kan göra här reparationen själv.
3

Betrakta en vattenläcka i Climate Control värmefläkt Motor fallet om du har en Ford Focus 2000-2003. Modeller från dessa år har ibland problem med läckage. Huven område måste tätas.
4

Återställ bilens dator om du har gjort en fix, men varningslampan fortsätter att komma på. Du måste ta bort batterikabeln från kontakten i minst 30 sekunder för att återställa datorn. Ford Focus ger ibland bort felaktiga varningar som kan leda till kostsamma resor till mekaniker för att ta reda på varför en varningslampa lyser.
5

Lyssna efter ett klick när du försöker starta din Ford Focus och misslyckas. Det är en sund bilägare fruktar hörsel eftersom det ofta innebär en generator behöver bytas ut, ofta en dyr reparation. Kontrollera först att anslutningarna är rena, täta och rost fri. Dessutom kommer en lös generatorrem inte ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63807.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.