Den Genomsnittliga Generator reparationskostnad

småningom , bildelar - såsom en generator - kommer att bryta eller misslyckas . Den faktiska genomsnittliga kostnaden för en generator själv beror mest på om bilverkstad måste beställa delen . Men många andra faktorer går in i kostnaden för generator reparationer. Reparationer priser

Ju längre tid det tar för en tekniker att reparera något på en bil , desto mer kommer det att kosta . Detta beror främst på tillgängligheten av de delar , som har blivit en större fråga i nyare bilar . De flesta butiker tar ut ungefär $ 60 till $ 90 per timme för arbete .
Flat Rate Estimate

Labor priser är baserade på de faktiska plana uppskattning priser som bestäms enligt modell , göra , och år av bilen . Ju fler delar teknikern måste komma ut ur bilen för att nå generatorn , desto dyrare uppskattning takt .
Diagnostiska Avgift

Många butiker tar också för en diagnostisk avgift , vilket kan kosta $ 75 till $ 100.
Generator

kostnaden för generatorn kommer att bero på var butiken beställer sina delar från och märket - upp priset . Till exempel , en OEM generator för en Toyota kostar ca $ 90 , vilket är sedan föremål för en 30 procent till 40 procent påslag . Priset på generatorn beror på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66413.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.