Felsökning av elsystem i en Ford Mustang

Massor av män och en hel del kvinnor har en kärleksaffär med Ford Mustang. Denna kor som ser sport bil har varit en av Fords bästsäljare i många år, med en god efterfrågan på begagnade bilar också. Återställa en klassisk Mustang är en övergångsrit för många. Om emellertid någon restaurering inkluderar det elektriska systemet. Instruktioner
1

Tänk säkerhet och tillförlitlighet när du återställer en gammal Mustang. Gamla ledningar isolering växer torrt med åldern, vilket leder till sprickor som utsätter tråd och orsaka en elektrisk brand. Byt ut gamla ledningar om den behöver det eller inte. Många ägare går med eftermarknadssystem. Om din bil är inte så gammal, kontrollera kablar för sprödhet eller sprickor.
2

Kontrollera anslutningarna för korrosion, vilket kan leda till elektriska systemfel eller bränder. Om det är inte mycket, rena anslutningar och håller koll på säkringar med stålborstar och en behandling med WD-40. Om detta inte förbättrar saker, byta kontakter.
3

Hitta ledningar platser där bilens vibrationer göra att ledningar för att gnida mot andra komponenter. Wrap skavde områden med eltejp för att skydda selen från svaga punkter.
4

Byt växlar på höga amp komponenter som strålkastare, blinkers och kopplingar kompressor när kontakter misslyckas. Ford har en historia av strålkastare upplever ett misslyckande brytare, och du inte vill förlora dina tänder när du kör på natten. Om du ser rök från rattstången, kan din Blinkersomkopplaren har kortslutits. Både strålkastare och blinkers switchar kan orsaka andra elektriska system problem också.
5

Exchange gammal Ford Mustang kabelhärvorna med nya. Ford gör det enkelt med ett elsystem där allt pluggar ihop, ungefär som en dators plugg och komponenter spelar. Få de korrekta scheman, ta ett foto eller rita ett diagram över det gamla systemet så att du vet där allt går innan du börjar koppla ur och ta bort saker. En fix för icke-arbetande mätare
6

Look med kontroll av spänningsregulator för en pulserande signal eller 12 volt. Ett annat problem du hittar i Mustangs är mätare som kort ut när den inte centrerad i metall klustret bostäder.
7

Installera mini-kretsar för speciella komponenter som behövs. Du vill inte att häftigt ljudsystem sätta resten av ditt elektriska system i riskzonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63808.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.