Hur man testar en Switch Fönster

Det är en varm sommardag och du går att rulla ner fönstret med brytaren makten fönstret, men i stället för att leverera en uppfriskande bris, inte fönstret inte ur fläcken. Om du har fastnat med denna olyckliga situation, eller om ditt fönster är fel på andra sätt, kan du ha ett problem med ditt fönster switch. För att testa fönstret switch du kommer att behöva använda en voltmeter och ohmmeter. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Voltmeter
ohmmeter
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den trasiga fönster switch från dörren. För att göra detta måste du trycka på de fyra flikarna på omkopplaren för att släppa strömbrytaren. En liten platt skruvmejsel kan komma till hands under denna process.
2

Vrid omkopplaren till "öppet" läge.
3

Fäst voltmeter till omkopplaren plugg och test för att se om det finns 12 volt kommer från terminal 4 till marken och från terminal 5 till marken. Om spänningen är rätt nummer, säger det dig att makten och ledningar som leder fönstret brytaren är tillräcklig.
4

Ställ omkopplaren i "öppet" läge. Fäst ohmmetern till de varierande terminala kombinationer. Det bör vara låg resistans som kommer från terminal 1 till 4 och från 2 till 3.
5

Ställ in omkopplaren på "close"-läge. Fäst ohmmetern till de varierande terminala kombinationer. Det bör finnas ett lågt motstånd från terminal 1 till 3 och från 2 till 5.
6

Bestäm om strömbrytaren är defekt baserat på de kombinerade avläsningar från ohmmeter och voltmetern.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67621.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.