Tecken och symtom på en felaktig tändningsnyckeln i en 1996 Honda Accord

Tändningslåset i din 1996 Honda Accord fungerar genom signalering starter och andra elektriska komponenter i din bil för att slå på när nyckeln är införd och vände i nyckeln tumlaren. En trasig eller inte fungerar tändningen kan orsaka din 1996 Honda Accord inte att starta eller fungera ordentligt. Du kan få flera ledtrådar om tändningen på din Honda går ut. Inte Starta
p Om du vrider om nyckeln på Honda och ingenting händer, även om du vet att fordonet har gott om bensin och ett fulladdat batteri, finns det en chans att en felaktig tändningslåset är att skylla. Den trasiga eller fungerar dåligt tändningen kan stoppa bilen från att starta eftersom det inte kommer att sända meddelandet att börja till startmotorn, vilket faktiskt är ansvarig för att starta motorn.
Stalling

Honda utfärdat en tjänst anslagstavla för några av sina fordon som uppgav att ett problem med tändningslåset urkoppling under körning orsakade fordonen att stanna ut under drift. Den 1996 Accord inte ingick i denna bulletin, men detta problem kan ändå uppstå om tändningen i ett specifikt fordon raster eller fel.
Low Voltage

En felaktig tändningslåset kan orsaka Honda att veva hårt, kämpa för att starta eller ens orsaka felkoder som genereras pga låg spänning problem berättar bilens dator att bilen inte får tillräckligt med ström för att köra. Detta kan orsaka en rad problem, bland annat slitage på tändstiften och starter samt elsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66878.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.