Felsökning av luftkonditionering i en VW Beetle

Automobile problem kan vara kostsamt att diagnostisera och reparera. Spara tid och pengar genom att försöka felsöka problem själv. Saker du behöver
skruvmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Kolla kontrollerna först. Se till att luften-återcirkulation knappen inte är markerad istället för luftkonditionering. Det kan verka enkelt, men kunde förhindra en resa till generalagenten eller en mekaniker.
2

Starta motorn och slå på luftkonditioneringen, justering från låg till hög. Lyssna på den medföljande ljud att öka när den slås på hög. Detta är den fläkten.
3

Byt fläkten om det inte låter rätt. I en VW Beetle är den fläkt som sitter under handskfacket. Bänd försiktigt loss den nedre fotutrymmet kåpa, och hitta fläktmotorn på nedre högra sidan
4

. Det är svart och cylindrisk med ett fastsatt vit fläkt. Skruva ur de fyra skruvarna som håller den på plats.
5

Se till pilot lampor inne i bilen fungerar och den grafiska displayen är tänd. Om dessa inte fungerar kan det vara kontrollpanelen eller styrkablar.
6

Hitta kontrollpanelen i en VW Beetle genom att ta bort trim panel omger luftreglage. Ta de tre små styrkablar ut från under instrumentpanelen. Koppla kablarna från baksidan av kontrollpanelen, och dra ur elkabeln innan du tar bort den.
7

Test luftkonditioneringen kontroller för att se till att de fungerar på rätt sätt, som att flytta med rätt mängd motstånd och stannar på de rätta ställena. Om inte, kommer detta indikera en säkring problem. Hitta säkringsdosan i en VW Beetle genom att öppna förarens dörr. Säkringsdosan är direkt bakom panelen på vänster sida av instrumentpanelen. Bänd ut den brända säkringen med en liten tång. Säkringen ska vara röd och 10 amp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63760.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.