Min Escalade startar inte

Den Escalade tillverkas och säljs av Cadillac, som har funnits i över 100 år. Escalade erbjuder en mängd exklusiva funktioner och har bilen för många stora namn kändisar genom åren. Precis som med alla fordon kan Escalade har problem att starta och kan kräva felsökning vid några tillfällen. Det finns några saker som kan kontrolleras innan du ringer i en professionell mekaniker att diagnostisera ett problem med din Escalade. Instruktioner
1

Placera nyckeln i tändningslåset för Escalade. Försök att vrida om nyckeln. Om du inte kan stänga av den, justera ratten tills den är i låst läge, och försök sedan igen. Om rattstången inte är låst, kommer du inte att kunna vrida nyckeln alls.
2

Vrid nyckeln till "Tillbehör" och försöker slå på innerbelysningen eller strålkastare på escalade. Om de inte lyser, kan det finnas ett problem med batteriet. Du kan behöva ta ut, skjuts eller byt ut batteriet.
3

Kontrollera bränslenivån. Escalade kommer inte starta ordentligt om det inte finns tillräckligt med bränsle i tanken. Lägg en eller två liter bränsle till fordon om du är osäker på hur mycket bränsle som finns i tanken. Försök att starta motorn igen efter att bränslet tillsätts.
4

Dra spaken som frigör huven. Gå till framsidan av fordonet och öppna huven. Leta upp olja, transmissionsolja och nivåer kylvätska. Konsultera instruktionsboken för att hitta platsen för vart och ett av dessa, eftersom de kommer att skilja sig något från årsmodell. Kontrollera varje vätska för att vara säker på att den är fylld mellan de lägsta och högsta riktlinjer. Om vätskenivåer är låga, kan motorn i Escalade skadas eller har problem med att starta.
5

försök att starta bilen igen och lyssna efter alla ljud som fordonet gör. Vissa ljud kan indikera vissa problem. Inget ljud alls när du försöker starta motorn kan tyda på en dålig tändningslåset. Klickande ljud kan indikera ett problem med starter. Den Escalade motor sputtring kan indikera ett problem med bränslesystemet.
6

Ring en professionell mekaniker eller har din Cadillac Escalade bogseras till ett närliggande garage eller återförsäljare om det fortfarande inte starta. Återförsäljarna kommer att kunna svara på ytterligare frågor om diagnostik och reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66327.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.