Felsökning av en 1995 Buick

Buick har skillnaden av att vara den äldsta varumärke av bilar tillverkade i USA. Grundat av David Dunbar Buick 1903 blev företaget hörnstenen kring vilken General Motors senare bildades. Som av 2011 Buick varumärket var fortfarande i produktion. Felsöka 1995 Buick är en steg-för-steg-process som innebär att lyssna efter ovanliga ljud eller läten kommer från bilen, observera några olika svar på hur du kör och inspektera bilen för tecken på problem. Instruktioner
1

Ta din 1995 Buick till en tom parkeringsplats, accelerera fordonet och bromsa. Observera för någon pulserande genom bromspedalen eller i bilen i allmänhet. Också observera om ratten dras i en riktning eller det andra. Båda är tecken på att broms rotorer inte kan bära jämnt. Ta bilen till en mekaniker för att få dem inspekterade, eftersom felaktiga bromsar kunde förhindra ditt 1995 Buick från att stoppa snabbt i en nödsituation.
2

Tryck gaspedalen och observera hur snabbt ditt 1995 svarar. Om bilen är trög eller det finns en liten tvekan, när du kommer tillbaka från provkörning, stänga av bilen, sedan lokalisera och byt bränslefiltret. Ett igensatt eller gummerade-up bränslefiltret kan begränsa flödet av gas in i motorn, vilket kan leda till att motorn tvekar vid acceleration.
3

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till tillbehörsläget. Detta kommer att ge ström från batteriet till alla elektriska tillbehör i din 1995 Buick. Slå på tillbehör för att se om de fungerar. Om inte, vända bilen och ta ut nyckeln ur tändningslåset. Leta reda på säkringsboxen för 1995 Buick och inspektera säkringen för tillbehör som inte fungerade. Dra säkringen ur elcentralen och inspektera den genomskinliga plasten änden av säkringen där det finns en liten metallband. Om detta band bryts, då säkringen är trasig och behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67608.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.