Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Så här byter du Airbag på en 2006 Impala

Krockkudden i din 2006 Impala är skapad för att dämpa dig, förebygga skador vid en kollision. Krockkudden när tillräcklig kraft träffar den främre änden av fordonet, utlöser sensorerna. När din airbag har löst ut, eller ens blivit skadad, måste den bytas ut av säkerhetsskäl eller det kanske inte distribuera rätt en andra gång. Detta bör göras av en professionell, men med några mekaniker kunskap du kan ersätta det säkert själv. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop din huva öppna och lokalisera batteriet. Kroka den negativa batterikabeln från batteriet. Detta kommer att förhindra den nya krockkudden från utbyggnaden av misstag under installation.
2

Öppna din säkringspanel ligger på nedre strecket och titta på diagrammet för att lokalisera krockkudden säkringen. Dra krockkudden säkringen ur facket för att helt avaktivera Impalas krockkuddar under processen. Addera 3

Skruva panelerna på din ratt kolumnen med skruvmejseln. Ta bort panelerna för att få tillgång till gamla airbag. Skruva loss airbag från baksidan av ratten. Dra ut den tills du ser trådarna på baksidan av påsen. Koppla den från bilens kabelnät.
4

Anslut trådarna i selen för den nya krockkudden. Bolt den på baksidan av ratten och skjut den inuti kolonnen. Byt kolumnen panelerna och skruva fast dem ordentligt på plats.
5

Öppna din säkringspanel och ersätta krockkudden säkringen i dess rätta plats. Öppna din huva och återansluta den negativa kabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63525.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.