Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Scuff Paint för respray

repning färgen av en bil innan respray är relativt lätt, kräver mer armbåge fett än något specialverktyg. Det viktigaste att komma ihåg när repning är att säkerställa att ingen glans kvar från den tidigare färgskikt. Den nytt skikt av färg kommer endast häfta vid scuffed ytan om det inte finns något synligt spår av glans kvar. Saker du behöver
tvål och vatten
Grå eller röd bil kuddar scratch
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen noggrant med tvål och vatten innan du börjar instegsskydd färgen. Detta kommer att ta bort ytterligare smuts och damm som kommer att förorena lack när det appliceras på bilen och kommer att tillåta scratch pad att göra sitt jobb ordentligt.
2

Använd den röda anteckningsboken på lägsta delen av bilen, som skall målas. Den röda scratch pad är mycket strängare än den grå, så tryck inte för hårt. Använd den i raka linjer som löper på 45 grader från golvet till instegsskydd bort alla befintliga glans på den nedre halvan av fordonet. Har dock inte, slitskydd samma plats för mycket. Detta skulle kunna skapa ett spår i färgen. Det enda målet är att ta bort glansen.
3

Applicera grå scratch pad till den övre halvan av bilen, inklusive motorhuven, taket, bakluckan och övre paneler kropp. Eftersom den grå pad är mycket lättare än den röda kudden, kommer det ta lite längre tid att putsa glansen borta. Detta krävs dock för att undvika uppkomsten av sand repor i finalen klarlack som du senare kommer att gälla till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63585.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.