Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur byte av krockkuddar i en 1995 Subaru Legacy

Krockkuddar skapades för att förhindra allvarliga skador och rädda liv under en bil krasch. Om den främre delen av bilen drabbas hårt nog, kommer dina krockkuddar distribuera för extra skydd. Byte av krockkuddar i 1995 Subaru Legacy kan göras på ett säkert sätt med en liten mekaniker kunskap och några grundläggande verktyg. När dina krockkuddarna har löst ut, bör du byta ut dem så att de fortsätter att ge skydd för dig och dina passagerare. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Legacy och lossa den negativa kabeln från batteriet. Detta kommer att förhindra att dina nya krockkuddar från driftsätta när du installerar dem.
2

Öppna din säkring panelen under instrumentbrädan på förarsidan och lokalisera krockkudden säkringen. Kontrollera på etiketten bredvid säkringarna för att hitta rätt kortplats som innehåller denna säkring. Ta bort säkringen att helt inaktivera krockkuddarna.
3

Lossa skruvarna som håller panelerna på din rattstången, med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort panelerna och lokalisera airbag bakom ratten. Unbolt krockkudden och koppla bort den från ledningsnätet. Dra den gamla påsen ut och ersätta det med ett nytt. Fäst kablarna till bilens ledningsnät och skruva i. Sätt tillbaka panelerna rattstången.
4

Öppna handskfacket för att komma åt krockkudden på passagerarsidan. Haka dörren handskfacket. Skruva av handskfacket själv för att ta bort den från instrumentbrädan. Leta krockkudden inuti instrumentbrädan och haka av den från ledningsnätet. Avlägsna bultarna att dra den gamla påsen ut. Skruva den nya krockkudden på plats och koppla in kablarna. Sätt tillbaka och skruva fast handskfacket. Sätt tillbaka luckan handskfacket och stänga den.
5

Sätt tillbaka säkringen i airbag plats i din gruppcentralen. Anslut den negativa kabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63514.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.