Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Prep en målad bil yta innan Fästa 3M Tejp

Förbereda en bil med tejp innan målning är ett viktigt steg. Även med sin stora vidhäftning, kommer 3M tejp inte ett riktigt jobb om inte ytan på bilen är ordentligt förberedd. Om ytan inte är beredd, kan bandet lossna, vika över eller lyfta från ytan, vilka alla kan orsaka "blödning" av färgen på den omgivande ytan. Lär dig hur man prep en målad bil yta innan du fäster 3M tejp och få bästa möjliga resultat. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Vatten
Chamois
3M Wax tejp Mössor och fett remover
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner

1

Rengör hela ytan som ska täckas i band. Använd biltvätt tvål och rent vatten. Se till att ytan torkas helt genom att gå över den med ett sämskskinn.
2

Torka ytan med vax och fett remover och en microfiber handduk. Vaxet och fett remover tar bort alla vax rester kvar från tidigare vaxer eller tvättar. Det tar också bort fett från föroreningar, fingeravtryck och ytan damm.
3

Dra bort tejpen från rullen och riva den på ett ställe och samtidigt placera fingrarna på den klibbiga sidan minsta möjliga . Placera bandet på ytan och släta ut, var noga med att inte röra den målade ytan på bilen. Torka igen med vax och fett remover, försiktigt så att inte skala av tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63441.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.