Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man byter paneler Auto Body

Många gånger när en bil som skadats vid en kollision eller har en rostig yta som är bortom reparation, är skadan begränsad till en kropp panel. Att försöka reparera eller ta bilen till en body shop kan bli dyrt. Med många företag som erbjuder paneler ersättare kropp till allmänheten för nästan alla fabrikat eller modell av bilen, byta paneler auto kropp i din uppfart har blivit lätt. Med användningen av en ny kropp panel och några verktyg, kan det göras på mindre än en timme. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
stjärnskruvmejsel
Byte panel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla eller skadade auto organ panelen. Nå panelen genom att titta under bilen och ta bort skyddsplasten golvlister med en stjärnskruvmejsel. Flera skruvarna håller listen på plats. Ta bort skruvarna och dra lister tillbaka ur vägen.
2

Titta bakom panelen och lokalisera bultarna som håller den på bilen. Det finns flera metallflikarna som kommer ut av panelen och fäst på bilen, oftast placerade längs botten, topp och sidor. Nå bakom panelen från botten och öppna huven eller lastbil. Ta bort skruvarna helt, men spara dem och muttrarna för att använda de nya panelerna.
3

Dra gamla panelen bort av bilen. Lägg märke där flikarna och bulthål finns och jämföra sina positioner till den nya panelen för att se den nya panelen kommer att passa ordentligt. De flesta ersättare auto karossdelar inte kommer med hårdvara, så du måste använda de gamla bultar och muttrar. Om man har förlorat, ta en som du har till en järnaffär för att jämföra storlekarna och köpa ersättare. Sätt skruvarna
4

igenom flikarna och dra åt muttrarna på bultarna med Ratchet och en socket , att ersätta panelen auto organ på bilen. Byt ut plast lister under fordonet och ersätta skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63487.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.