Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man använder Two Stage Paint

Två-stegs färg består av en grundfärg måla scenen och en klarlack måla scenen, och används ofta för metalliska eller specialfärger. Den tydliga topcoat skyddar specialitet färg från UV-strålar, som kan orsaka drastiska blekning. Tvåstegs färg används efter att bilen är helt förberedd med primer, har slipat och är ren. Saker du behöver
Tvåstegs paint (bas och klarlack) katalog Färgsprutpistol Sida 2 måla pistol kapslar
Reducer
Härdare
Blandning kan
Rör pinnar

Visa fler instruktioner
1

Häll färgbasen färg i en bil mätglaset. Lägg reducering, vilket tunnar färgen en aning. De flesta bas färg målar använda en kvot av två delar färg till en del Reducer, men följa de exakta instruktionerna på färgen behållaren. Lägg ett uns av härdare, som hjälper färgen torkar snabbare. Rör om blandningen väl och häll det i måla pistol kapseln.
2

Spray basfärgen färg på bilen. Håll färg spruta 16 till 20 inches från ytan av bilen och sprayen från sida till sida med något överlappande drag. Börja på toppen av bilen och arbeta dig nedåt, måla botten av bilen sist. Tre skikt är tillräckligt för grundfärg, men fyra eller fem kan användas.
3

Blanda klarlack med härdare i ett förhållande på fyra till ett. Lägg den i en ren måla pistol kapseln och använda samma sprutteknikerna som för bas färg färg. Klarlack måste appliceras inom en timme av din spraya sista lagret grundfärg.
4

Låt den slutliga klarlacken torka i flera timmar innan du hanterar den ytan. Automotive torkning lampor kan användas för att avsevärt minska torktiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63571.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.