Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Prep en Glasfiber Bumper för målning

Måla en glasfiber stötfångare för en bil är inte så svårt utsikter som det verkar. Det största problemet är att få stötfångaren ren och patcha hack i glasfiber med kroppen kitt. Tape av den främre delen av bilen med maskeringstejp och tidningen, som är en enkel process som kan göras inom loppet av några minuter. Projektet kräver en kompressor och en färgspruta fastsättning. Saker du behöver
Wax remover och avfettningsmedel
Duk
400 grit våt-torr sandpapper
hink och vatten
Body kitt för 1-tums spackel
Maskeringstejp
Tidning
Primer
måla pistol
Air kompressor
Paint
Visa fler instruktioner
1

Tvätta stötfångaren med avfettningsmedel. Detta tar bort all vax och ger glasfiber en tråkig färg. Den nya färgen kommer inte hålla om vax är närvarande på stötfångaren.
2

putsa med våt-torr sandpapper. Det är bäst att använda den våta eftersom detta minskar risken för att skära spår som är för djupt. Torka och torka med en trasa. Addera 3

Patch några skav eller dings med kroppen spackel och kniv. Du behöver inte använda mycket för att fylla luckorna. Tryck bara lite på spackel och skrapa spola över kroppen av stötfångaren. Låt torka.
4

tejp runt stötfångaren. Detta görs genom att placera maskeringstejp runt kanten av stötfångaren ramen. Tape framsidan av bilen genom att placera maskeringstejp över änden av en del av tidningen. Hälften av det måste vara på papper och den andra har behov att fästa på bilen. Följ konturerna av bilen och raden av den första tejpning.
5

Fyll behållaren måla pistol med grundfärg. Spraya rikligt med korta skurar i en linjär rörelse. Se till att stanna ungefär en fot bort från stötfångaren. Täck hela stötfångaren. Låt torka. Tvätta ur kapseln för att avlägsna eventuell primer. Fäst behållaren till pistolen och spraya tills det är klart.
6

Fyll behållaren med färg. Fäst behållaren till färgen pistolen och spraya rikligt. Fortsätt tills stötfångaren är täckt. Låt torka. Lägg ett andra lager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63537.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.