Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar ut Dents

Bucklor kan vara resultatet av en mindre olycka eller en allvarlig olycka på fordonet. Endast bucklor som inte har blivit skrynkliga kan tas bort. Om direktören har ett veck, är chansen att metallen runt buckla kommer att behöva bytas ut eller repareras. Ta en buckla i metall kan ske genom olika metoder. En av de bästa metoderna för att dra en buckla ut är genom att använda metoden sugkoppen. Saker du behöver
Bucket
Vatten
flytande diskmedel
Sponge
mjuk trasa
Sugkopp buckeldragare
Visa fler instruktioner
1

Rengör buckla och ytan runt buckla med rent tvålvatten. Använd en svamp för att torka av bucklig området. Skölj tvålvatten bort med rent vatten.
2

Torka vattnet utanför bucklig yta med en mjuk trasa. Fukta en annan mjuk trasa och applicera en liten mängd vatten runt basen av sugkoppen och runt bucklig området. Addera 3

Kontrollera att handtaget på sugkoppen trycks inåt. Tryck sugkoppen mot bucklig området. Vrid sugkoppen fram och tillbaka tills sugkoppen skapar en liten vakuum mellan koppen och bucklig området. Dra ut handtaget för att låsa sugkoppen till buckla.
4

Dra ut på sugkoppen med en generös mängd kraft. Lås upp handtaget på sugkoppen och ta bort den från bucklig området. Den buckla skall dras ut. Om inte, upprepa samma procedur som beskrivs i stegen ovan tills buckla helt dras ut ur metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63614.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.