Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man målar plast Molding

ABS plast bilkarosser gjutning måste specialbehandlas innan måla den. Annars kommer de naturliga egenskaperna hos plasten inte tillåta färgen att korrekt ansluta sig till dess yta. Den processen kan slutföras snabbt, med hjälp av en sprayburk med bättringsfärg. Detta gör att du kan matcha färgen på trim på din bil till färgen på bilen. Saker du behöver
Automotive Trim Remover Review Gray fordonsindustrin instegsskydd pad
Vax och fett remover
Rena trasor
vidhäftningspromotor spraya
plast primer
Paint
Klar toppen coat
Visa fler instruktioner
1

bort klädseln från fordonet med hjälp av en bil trim borttagningsverktyg. Eftersom trim monteras med dubbelhäftande tejp, glider detta verktyg mellan listen och karossen för att klippa bandet och ta bort klädseln.
2

Torka del med en trasa med vax och fett remover . Detta tar bort smuts, damm, vax och fett som har byggts upp på trim.
3

putsa trim lätt med en grå bil scuffing pad. Detta tar bort eventuellt överskott blank yta från trim så att färgen fäster på ytan.
4

Spray ytan av trim lätt med vidhäftningspromotor spray. Allt som är nödvändigt är en lätt damning. Följ anvisningarna på etiketten för att bestämma den nödvändiga torktid innan du kan använda primer.
5

Spraya trim med plast primer när adhesionspromotor har torkat. Använd något mer primer än vidhäftningsbefrämjare. Även om det är nödvändigt att belägga del ordentligt, behöver pälsen inte vara mycket tjock för att göra jobbet.
6

Låt primern torka enligt anvisningarna på etiketten, och sedan tillämpa två till tre lager färg. Se till att du helt täcker primern.
7

Spray trim med klar topplack när färgen har torkat. För att undvika att behöva sand och polera trim, applicera två tunga rockar samtidigt vara noga med att undvika att köra klart täckfärg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63593.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.