Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort Old Tint

Färgton på en bil kan tjäna många funktioner, från sekretessen och säkerheten för invånarna att UV-skydd från solen. Nyansen blir så småningom gamla, dock, och dess effektivitet reduceras. Det enda alternativet vid denna punkt är att ta bort den färgton eftersom du inte kan reparera den. Ta din bil till en verkstad för att ta bort den nyansen kostar tid och pengar. Det är möjligt att ta bort gamla nyans själv om du har rätt material finns tillgängliga. Saker du behöver
Kläder ångbåt
Fönsterputs
Sprayflaska
fin stålull (# 0000 grade) katalog pappershanddukar
Sopsäckar (stor) katalog Tarp
Ammoniak
Razor
Visa fler instruktioner Review bort Ton Från sidofönstren
1

Fyll upp kläder ångbåt med vatten. Slå på den, och vänta på att värma upp. Linda bilfönstret en fjärdedel av vägen ner.
2

Applicera ångan till ett hörn av fönstret. Ångan kommer att smälta limmet håller färgtonen till glaset. Efter några sekunder, dra färgton direkt från fönstret med fingrarna. Skala nyans långsamt, applicera ånga precis innan det område du är på väg att lossna. Så småningom kan du ta bort all nyans. Addera 3

bort eventuella limrester från glaset. Spraya fönsterputs på glaset, och skrubba fönstret med fin stålull för att ta bort limmet. Torka glaset med hushållspapper för att rengöra den. Upprepa hela processen med de andra fönstren.
Ta Ton från insidan av Back Glass
4

Skär stora soppåse till formen och storleken på den bakre glaset .
5

Spraya utsidan av bakre glaset med tvålvatten. Täck glaset med soppåse, och släta ut den mot glaset. Väskan kommer att följa glaset på grund av tvålvatten.
6

Täck klädseln i bilen med en presenning för att skydda den, och spraya insidan av bakre glaset med ammoniak. Tryck på en annan bit av soppåse upp mot glaset, och släta ut den.
7

Parkera bilen i ett soligt område, och låt den stå en timme. Värmen från solen kommer att fastna mellan de två väskor och mjuka färgtonen är limmet. Ta påsarna från båda sidorna av fönstret, och använda en rakkniv att försiktigt dra ett hörn av filmen bort från glaset. Nyansen kan lossna i sektioner. Ägna särskild uppmärksamhet på att inte beröva eluppvärmningen linjerna.
8

skrubba bort alla rester överblivna limmet med fin stålull och ammoniak. Spraya båda sidor av glaset med fönsterputs och torka dem rena med hushållspapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59538.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.