Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur byter jag Spegelglas i en Honda Odyssey ?

Spegelglaset i speglarna sidovy av Honda Odyssey är tillverkade av slagtålig plast med en reflekterande spegel beläggning . Speglarna är monterade inuti en slagtålig spegel skal målas för att matcha färgen på van . Spegeln skalet är fjäderbelastad för att ta den värsta stöten av konsekvenserna om spegeln blir påkörd . Även om detta minskar risken för sprickbildning spegeln, undanröjer därför inte den helt. Om spegeln gör spricka, är processen för att ersätta det relativt lätt. Instruktioner
1

Vrid spegeln hela vägen till ena sidan av spegeln skal med Odyssey elektroniska spegel skaderegleraren på insidan dörrpanelen . Detta kommer att göra den andra änden av spegeln sitter något utanför spegeln skalet .
2

Skjut fingrarna bakom sidan av spegeln fastnar utsidan av skalet och dra spegeln utanför belägna elektronisk motor insidan av skalet. På baksidan av spegeln har fyra metall stift som klämmer runt ställdonet på den elektroniska motorstyrningen . Du kommer inte att skada motorn genom att dra i spegeln bort .
3

Installera den nya spegeln i spegeln skalet och tryck på spegeln på motorn . Spegeln kommer att göra ett knäppande ljud när den sitter på motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59614.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.