Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Knäckt vindrutan reparation Produkter

När du har en spricka i framrutan, kan ersätta hela vindrutan vara dyrt. Om sprickan är liten nog, kan du använda olika reparationsprodukter att stoppa den från att sprida sig. Du kan antingen ta bilen till en verkstad eller försöka fixa sprickan själv med dessa enkla att använda produkter vindrutan reparation. Glass Star Max Vac 24 Job Windshield Repair Kit

Glas Star Max Vac 24 Windshield Repair Kit levereras med allt som behövs för att fixa sprickan i vindrutan. Den harts för att fylla sprickan kommer i en färdig att använda behållare, så du behöver inte blanda någonting. Satsen levereras med ett vakuum injektor och dual-action ventil som sprutar flytande harts för att fylla sprickan. Vakuumet injektorn drar ut luft i den spricka, vilket gör det lättare för hartset att flöda in i den. Det finns ingen press på vindrutan, eftersom vakuumet levereras med en självhäftande försegling som fastnar på glaset. Satsen är lätt att använda och det även kommer med en instruktions-DVD om du är osäker på vad du ska göra.
Loctite Windshield Repair Kit

Loctite Windshield Repair Kit kan hittas i många auto butiker. Denna reparationssats kommer med en spruta, piedestal och tätande lim. För att starta din reparation, se till att din vindrutan är ren och helt torr. Kitet kommer med en rund lim med ett hål i mitten, som du placerar på din vindruta spricka. Se till att hålet är centrerad på sprickan. Sedan placera piedestalen i hålet och tryck fast den ordentligt tills den fastnar i limmet. Nu kan du installera sprutan genom piedestalen och applicera lösningen. Ta sedan bort sprutan från piedestalen, dra limmet bort, och du är klar.
Blue Star Magna Pump Repair Kit

Blue Star Magna Pumpen är konstruerad för professionell användning. Denna reparationssats levereras med allt du behöver plus en pump som suger luft från vindrutan spricka. Du måste rengöra din vindruta, hålla den torr och placera den självhäftande bas på crack. Återigen måste hålet vara centrerat på vindrutan chip eller spricka. Sedan monterar du piedestalen och häll UV Resin i sockeln. Du monterar då ett rör som kallas en regulator på piedestalen och anslut slangen till regulatorn. När du har slangen ansluten, injicera magna pumpen i slangen och skapa ett vakuum med hjälp av manometer på pumpen. Vänta 15 minuter, och framrutan reparationen är klar. Satsen levereras också med en UV-ljus, vilket hjälper till att torka vindrutan reparation snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59670.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.