Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en Stuck Fönster i en 1998 Nissan Sentra

Om ett fönster i din 1998 Nissan Sentra inte kan höjas eller sänkas, kan det ha fastnat på fönstret regulatorn, eller regulatorn själv kan skadas. För att åtgärda detta problem, ta bort fönstret från regulatorn, och inspektera regulatorn. Arbetet bör inte ta längre tid än en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna som sitter på dörren handtaget på din Sentra. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna och dra dörrhandtaget bort från dörren.
2

Haka dörrpanelen trim från runt sina kontakter. Dra trim bort från dörren. Ta bort skruvarna som sitter på dörrpanelen. Dra luckan bort från dörren.
3

Ta bort de två skruvarna som förbinder fönstret till fönstret regulatorn. Placera skruvarna i ett säkert område, såsom en magnetisk bricka för att säkerställa att du inte förlorar dem. Lyft fönstret bort från dörrkarmen.
4

Bestäm om fönstret regulator kan gå upp och ner i dörrkarmen. Om det inte rör sig, ta bort bultarna från regulatorn och byt ut den. Placera den nya regulatorn på dörren och dra åt skruvarna.
5

Placera fönstret tillbaka in i dörrkarmen. Linje upp bulthålen på undersidan på fönsterrutan med de på den övre delen av regulatorn, och montera bultarna. Lyft luckan tillbaka på dörren, och fixa det på plats med skruvarna. Skjut handtaget på plats igen, och sätt tillbaka de två skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59469.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.