Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar ett fönster i en Dodge Dakota Truck

Varje gång du rider igenom smuts och kullarna i din Dodge Dakota lastbil, riskerar du att skada ditt bilfönster. Stenar och andra föremål kan flyga upp ur marken, smällde in i bilen, och orsakar sprickor längs dina fönster om de träffas. För bästa reparation, köpa de nödvändiga material som gör att du kan få jobbet gjort själv. Saker du behöver
Slang med vatten
Diskmedel
mjuka trasor
Bucket
Sugkopp stabilisator
Injector
hartsrör
Måttband
Självhäftande härdande Film Saxar
Visa fler instruktioner
1

tvätta skadade fönstret. Blanda tvål och vatten tills sudsy nog att rengöra fönster och använda mjuka trasor för att skrubba och torka den.
2

Fäst stabilisatorn tot eh fönstret korrekt. Kontrollera att sugkoppen på undersidan av enheten placeras över och omger sprickor längs fönstret.
3

Sätt röret fylls med flytande harts i injektorn bit, och sedan placera injektorn in i stabilisatorn enheten. Det kommer att finnas en öppning för injektorn på toppen eller på sidan av enheten.
4

Ta injektorn, och titta på harts frigivning från röret och fyller skadan längs fönstret.

5

Vänta 30 minuter eller så och sedan försiktigt bort stabilisatorn från fönstret. Lyft det rakt upp och ut så att du inte vidrör plasten medan den fortfarande är våt.
6

Mät längden på reparation och skär härdande remsorna till rätt storlek. Placera remsorna över plasten tills det har torkat efter några timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59426.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.