Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur tar jag bort ett fönster i dörren från en 1983 GMC?

De sidorutorna på en 1983 GMC består av en vinge fönster som svänger öppen, då ett rullande fönster som går upp och ner med antingen en fönsterhiss motor eller en fönster vev. Dessa fönster kan gå sönder, och om de utvecklar en spricka eller chip, då de måste avlägsnas från dörren innan de spricka och gå sönder helt. Ta ut sidorutorna bör ta ca 30 minuter. Saker du behöver
kryssmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren så bred som möjligt och rulla ner huvudfönstret så långt som möjligt. Ta bort kåpa runt inre dörrhandtaget med Phillips-skruvmejsel. Skruva fickan och skruvarna i botten av panelen med skruvmejseln också.
2

Lyft luckan uppåt och bort från dörren, dra ut ledningarna till makten fönstret brytaren på baksidan av panelen.
3

Skruva toppen av vingen fönstret från dörren sylt på fordonet med Phillips-skruvmejsel. Unbolt botten av vingen fönstret från dörrpanelen, sedan luta vingen fönster in mot ytterdörren sylt, och sedan lyfta rakt upp ur dörren.
4

Dra återstående fönstret upp något så du kan hålla fast vid det. Skjut fönstret framåt så att den rullar på basen av fönstret lossna av spåret.
5

Lyft upp den främre kanten av fönstret samtidigt som du drar den återstående rullen ut från fönstret spåret. Lyft sedan hela fönstret upp och ut genom dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59376.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.