Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man använder en Tigeröga sten

Denna rikt färgade ädelsten kallas ibland kattens öga eller krokidolit. Det är amberish-brun nyans med virvlar av svarta och andra olika nyanser. Tigeröga härstammar från Afrika och anses av andliga entusiaster att vara av stort värde bland dem som plaska i det paranormala och new age. Att veta hur man använder en tigeröga sten ger dig möjlighet att Richen dina andliga upplevelser med ädelstenar som talismaner och mer. Instruktioner
1

Satsa dig i en bekväm ställning, antingen fastställa eller sitta upprätt. Gör detta ensam i ett svagt upplyst rum. Det är idealiskt att använda dim levande ljus samtidigt ta del i andliga meditationer eller ritualer i de flesta typer. Vara fri från avbrott eller störningar.
2

Håll tigeröga sten i handen. Blunda och bekanta dig med din känsel, egenskaperna hos din tigeröga sten. Detta förbättrar ditt fokus och även hjälper dig att identifiera med din sten för att bygga en länk med det. Addera 3

Ligg på rygg om du inte redan. Gör detta med din skjorta antingen bort eller lyftas upp ovanför midjan. Placera tigeröga sten på din navel. Detta är naveln centrum chakra, eller solar plexus, och dess färger överensstämmer med färgerna på stenen. Solar plexus styrs av solen, vilket även överensstämmer med färgerna på en tiger öga. Detta är ultimata balansen och ger healing till din underkroppen och inre organ, enligt spiritualisterna som studerar ädelsten healing.
4

Andas in djupt och andas ut, hålla ögonen stängda. Fokusera din energi källa för att lokalisera runt solar plexus, som härrör från den ädelsten i din navel område. Gör detta så länge som du känner är nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59800.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.