Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Toning en Corvette C6 Rear Window

Corvette C6 är en snygg sportbil som har en låg på marken utseende som ger en elegant och mjuk körning för föraren. Lägga nyans till bakrutan på detta redan attraktiva bil kan verka som en utmaning, med tanke på hur lite utrymme det finns att jobba med, men detta är faktiskt ett relativt enkelt jobb. Det mesta av arbetet sker på utsidan av bilen, vilket gör installationen färgtonen på bakrutan en bris. Saker du behöver
Baby schampo
genomskinlig tejp blad
Razor
Sprayflaska
Tinting Film One 4-tums gummiskrapa
Sponge
Plastkort värmepistol
luddfri trasa
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Starta i ett rent område som är väl upplyst och fri från damm. Temperaturen bör vara mellan 40 grader och 98 grader Fahrenheit för att undvika eventuella luftbubblor eller härdning av filmen eller adhesiv.
2

Blanda ett lock full av baby schampo med en liter vatten i en sprayflaska och spraya vätska på utsidan av bakrutan. Addera 3

Rengör bakrutan med en gummiskrapa för att avlägsna smuts och damm. Torka skrapan med en pappershandduk efter varje strimma för att avlägsna vatten och smuts.
4

Cover utsidan av fönstret med baby schampo och vatten blanda och rulla nyans film över yttre fönster. Jämna ner nyansen till en bubbla fri yta med skrapan.
5

Carve runt kanten av fönstret för att göra en mall av nyans att fästa, ta bort överflödigt nyans med ett rakblad. Låt filmen på fönstret tills du uppmanas att ta bort.
6

Rengör insidan av fönstret med baby schampo och vatten mix. Gummiskrapa bort smuts och damm och avlägsna vatten och smuts från skrapan med en pappershandduk. Rengör ytan en gång torr med en luddfri trasa, och sedan åter blöta ytan med baby schampo och vatten mix.
7

Lyft det övre hörnet av färgton filmen genom att sätta nageln i hörnet . Tryck en liten bit genomskinlig tejp mot varje sida och dra försiktigt isär dem, ta sedan bort skyddet från nyans. Utanför fönstret
8

Lift nyans film och placera den längs insidan av fönster. Försiktigt släta ut eventuella bubblor med din hand. Applicera schampo och vatten mix för att täcka hela filmen.
9

Grip ditt plastkort i ditt skrivande handen och håll värmepistol i motsatt hand. Applicera värme på högsta nivå till film och släta ut färgtonen när man värmer på ett konsekvent sätt. Undvik att hetta till en plats under en längre tid eller krympning kan förekomma.
10

Arbeta från mitten av filmen med plastkort mot kanterna tills ytan är jämn och fri från bubblor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59740.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.