Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Dodge Neon Rear Door Window Installation

En skadad bakdörr fönster i din Dodge Neon kan vara ett allvarligt problem beroende på omfattningen av skadan. Om fönstret är trasig kan det leda till att någon ska hugga händerna på glasskärvor. En skadad fönster ska bytas ut omedelbart innan nästa tar bilen ut på vägen. Du kan köpa ett nytt fönster för att installera i din neon från din lokala auto butik. Saker du behöver
Tarp eller gamla lakan
arbetshandskar
Ögonskydd
Wrench set
Skruvmejselsats
baksätet fönster
Hammer
Show Fler Instruktioner
1

Placera en presenning eller gamla lakan under dörren som har det trasiga fönstret för att samla in bitar av glas som kan falla.
2 p Om fönstret är kraftigt skadad, använd en hammare för att knacka försiktigt lösa sektioner av glas från dörren, iklädd tjocka arbetshandskar och skyddsglasögon.
3

öppnar dörren helt och använd en stjärnskruvmejsel skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller det inre dörrpanelen på plats. Lyft luckan bort från dörren och flytta det åt sidan.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som fäster den trasiga fönster till fönster regulator. Sätt på dig ett par skyddshandskar och lyft försiktigt fönstret ur fönsterkarmen.
5

Placera ett nytt fönster in i dörrkarmen. Rikta den nedre kanten av fönstret med det övre fästet i fönstret regulatorn. Installera sexkantbultarna att säkra båda tillsammans. Sätt tillbaka dörrpanelen genom att placera det på dörren och ansluta fästskruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59459.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.