Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en vindruta Scratch

Fordon vindrutor ta en hel del övergrepp och de får ofta repiga och kantstötta från väg skräp. Repor kan försämra synen av föraren förutom att vara ful. Bilägare kan reparera de flesta mindre vindrutan repor själva med hjälp av kit glas reparation. Om scratch är djupa nog att sätta in nageln i, cirka 1/8 tum, ta den till ett glas reparation professionella att fixa. Dessa djupare repor kan knäcka vindrutan om den inte repareras ordentligt. Saker du behöver
Cloth
Glass Cleaner Review Maskeringstejp
Cup
Varmt vatten
Glas repair kit
Sponge
borrmaskin med variabel hastighet
Skyddsglasögon
luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Flytta fordonet i direkt solljus och i ett område med en temperatur mellan 60 och 90 grader Fahrenheit.

2

Rengör hela den yttre ytan av vindrutan med en trasa och ett vanligt fönsterputsmedel.
3

Få inne i bilen med en rulle maskeringstejp. Placera en bit maskeringstejp 1/4 tum från ena sidan av repan och sträcker sig parallellt hela vägen till slutet av repan. Upprepa för att placera en annan tejpbit 1/4 tum från den andra sidan och parallellt med scratch. När man tittar på bandet från fordonets utsida, bör scratch vara mellan tejpen linjer.
4

Fyll en kopp med 2 koppar varmt vatten och sätt in polering bob i den. Låt den i blöt i en till två minuter tills den är mättad. Filten polering bob levereras med glas reparationskit och fäster en borr.
5

Blanda polermedel med varmt vatten enligt anvisningar från anvisningarna i glaset reparationssats.
6

Infoga en svamp i varmt vatten och torka den spruckna delen av vindrutan.
7

Använd mätsticka från satsen att applicera ett tunt lager av polermedel på vindrutan så att du täcker utrymmet mellan de två bandspelare linjer.
8

Avlägsna bob ur kopp vatten och trä på den på en borrmaskin. Ställ borrhastighet TGO o mellan 400 och 600 rpm och sätta på skyddsglasögon.
9

Placera bob platt mot vindrutan direkt ovanpå polermedel. Vrid borren på och flytta den i långsamma back-och-tillbaka rörelser längs linjen för att polera ut scratch. Fortsätt tills du har täckt hela längden av scratch.
10

Stäng av borr och ta bort skyddsglasögon. Torka hela vindrutan med en svamp fuktad med varmt vatten för att avlägsna det mesta av polermedel. Skölj svampen som behövs i rent varmt vatten.
11

Rengör utsidan av glaset med fönsterputs och en luddfri trasa för att avlägsna alla återstående spår av polermedel och lysa upp glaset. Ta bort maskeringstejpen från insidan av vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59623.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.