Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Universal Pressure Switch

Luftkompressorer används ofta av mekaniker för att driva sina pneumatiska verktyg, och kompressor tankar håller tryckluft som upprätthålls med en motor. Tryckomkopplaren uppgift är att tala om för motorn när du ska slå på och av. Det gör detta genom att övervaka trycket i tanken och levererar kraft till motorn när trycket sjunker under en inställd punkt. Liksom alla mekaniska anordningar, växlarna behöver ibland byta på grund av fel i de inre delarna. Saker du behöver
Pipe knark
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid tryckvakten externa omkopplaren i läge OFF.
Sida 2

Ansök pipe dope till de utvändiga gängorna på kompressorns luftrör. Fäst den universella tryckvakten till rören genom att vrida dem medurs. Dra åt röranslutningar med en skiftnyckel.
3

Dra bort luckan från tryckvakten med händerna. Anslut tillbehör, såsom mätare, regulatorer och säkerhetsventiler, till switchen med den omvända processen du använde för att ta bort dem från den ursprungliga växeln.
4

Lossa de elektriska anslutningarna inuti tryckvakten med en skruvmejsel . Dra kabeln från kompressorns motor genom sidan hålet i tryckvakten.
5

Fäst den gröna kabeln till marken anslutningen och dra åt terminalen ner. Anslut den svarta kabeln till terminal "T1" och den vita kabeln till terminal "T2" och dra åt anslutningarna nedåt.
6

Dra nätkabeln in i sidan av tryckvakten. Fäst den gröna kabeln till marken terminalen och dra åt den.
7

Linda svarta kabeln runt terminal "L1" och dra åt den. Vira vit tråd runt terminal "L2" och dra åt den.
8

Fäst tråden är till tryckvakten genom att dra åt kompressionsmekanismen vid tillträde hålen. Montera tillbaka locket på strömbrytaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62240.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.