Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Grind Auto Ventiler

Denna process innebär slipning ventilsäten och ventiler varv, desto mer gemensamt förfarande läppning ventiler. Ventilerna är små, svamp-formade, metalldelar som lyfter och ner för att styra flödet av bränsle dimma i cylindrar av bensin-och dieselmotorer och flödet av avgaser ur dessa cylindrar. Det finns alltid minst två ventiler per cylinder. Ventilerna måste tätt täta i öppningar som kallas ventilsäten i topplocket. Om ventilerna inte sluter tätt, förlorar motorn förmågan att komprimera explosion som inträffar i cylindrar så att motorn tappar effekt. Läppning ventilerna gör dem passar in ventilsätena tätare. Saker du behöver Kundservice manual för ditt fordon
ventilfjäder kompressor
vass tång
Grov ventil slippasta
Ventil läppning Tool Review Rags
skön ventil slippasta
Ny ventil tätningar
Replacement ventilfjädrar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bort topplocket eller huvuden från din bil med de förfaranden förklaras i tjänsten manual för din bil.
2

Komprimera ventilfjädrar för dina ventiler, arbetar en ventil och en cylinder i taget med hjälp av en kompressor ventilfjäder och följa instruktionerna i din bil servicemanual. För varje ventil, ta bort djurhållare ventilfjäderstyrningarna, packa ventilfjädern och ta bort ventilen våren.
3

Ta ventiltätningen med spetstång och ta sedan bort ventilen. Ventiltätningar är små metall och gummidelar som passar över spindeln, eller lång del, för varje ventil.
4

Applicera grov ventil slippasta till det inre av en kopp av en ventil lappning verktyg. Föreningen och verktyg säljs ofta tillsammans som en ventil läppning kit. Verktyget är en tjock pinne ca 9 inches lång med en sugkopp på varje ände. Byt ut ventilen i huvudet för att hålla ventilen stationärt medan det lappas.
5

Sätt ventilen lapping verktygsfäste innehållande grova förening över ventilhuvudet och försiktigt snurra koppen på ventilen tills all slipning buller stannar. Torka ventilen rena med en trasa.
6

Applicera fin ventil slippasta till det inre av den oanvända kopp ventilens lapping verktyget. Sätt att kupa över ventilen och försiktigt snurra att koppen på ventilen tills alla gnisslande ljud hållplatser. Torka av ventilen ren med en trasa.
7

Upprepa dessa steg för varje ventil i din motor. Sätt ihop topplocken med nya ventiltätningar och dina gamla eller nya ventilfjädrar följa förfarandena och specifikationerna i servicemanualen för din bil. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62241.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.