Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Starter på en Infiniti QX4

Startmotorn på ett fordon är konstruerat för att dra runt motorn med bara ström från batteriet, vilket får motorn roterar och motorn igång på rätt sätt. Om startmotorn på din Infiniti QX4 SUV har gått dåligt, då måste du byta ut den. Annars fordonet inte körs, och du ska vara fast där den är parkerad. Byta startmotorn borde ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter starter
Visa mer instruktioner
1

Pop huven på Infiniti QX4, och koppla loss minuspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Sedan kopplar pluspolen på samma sätt.
2

Lyft upp bilen med domkraft och placera fordonet på pallbockar. Se till att allt är säkert innan du kryper under bilen. Addera 3

skruva isär sköld som skyddar undersidan av SUV, med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Placera skyddet åt sidan.
4

Koppla kabelnätet som leder till startmotorn, med händerna, och skruva isär strömkabeln med hjälp av en skiftnyckel. Sedan håller startapparaten med ena handen och skruva isär startmotorn från motorn med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
5

Håll upp motorn ersättare starter i lager plats, och bult den på plats med hjälp av fabriken hårdvara och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Återanslut ledningsnätet och strömkabeln.
6

Återanslut under motorn sköld, med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan sänka fordonet utanför domkraften. Återanslut pluspolen till batteriet, då det negativa, med fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60083.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.