Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1993 Toyota Camry Rotor

De broms rotorer på Toyota Camry är lika viktiga för säkerheten i bilen när bromsbeläggen. När bromsen rotorer blir för tunt eller de skadas från bromsbelägg, måste du ersätta dem. Ett annat problem som kan uppstå är snett när rotorn har blivit för varm. Detta är uppenbart när man trampar ner bromspedalen och du känner ett "vinglar" kommer från framhjulet område av Toyota. Byte av broms rotorer på din Camry är ett ganska enkelt jobb som kräver endast några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
rörtång
Gummiklubba
Buntband
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Placera en uppsättning stoppklossar bakom bakhjulen av Camry. Höj den främre delen av bilen med bilen uttaget. Placera en pallbock under bilen och lyfta upp det till ramen.
2

bort hjulet med rörtång. Ta bort bromsoket från Toyota genom att lossa bultarna med hylsa och spärrskaft. Fäst den till staget med en tråd slips. Om du tillåter bromsok hänga, kommer du skada bromsledningarna.
3

Fäst två av muttrarna till hjulnavet tillfälligt när du tar bort hjulet. Ta momentplattan från styrspindeln genom att ta bort skruvarna med en hylsa och spärrskaft. Ta bort muttrarna och dra rotorn skivan från axeln navet i Camry.
4

Sätt den nya rotorn på hjulet och tillfälligt montera muttrarna. Byt ut bultarna med hylsa och spärrskaft och säkra momentplattan. Avlägsna muttrarna från hjulet klackarna. Placera bromsoket på bromsok fästet och dra åt bultarna med hylsa och spärrskaft.
5

tillbaka hjulet på bilen och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk Camry tillbaka till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58498.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.