Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Vattentät släpvagnskablage

Trailer ledningar i allmänhet inte uppfyller högt ställda krav. Lägre kvalitet innebär en betydande felfrekvens. Båt släpvagnskablage behöver för att överleva i extrema förhållanden-såsom nedsänkt i saltvatten. Lyckligtvis finns det lösningar som finns. Nya framsteg inom ljusteknologi ger större vattenmotstånd. Kombinera detta med en säker, vattentät tätning vid alla anslutningar, och ett ljussystem som tillförlitligt kommer att arbeta i våta förhållanden är möjligt. Saker du behöver
Wire strippor
Hack såg
PVC-rör
Clamps
Drill
eltejp
buntband
uretan bespruta Skruvmejsel skum
, platt -blade
Skruvmejsel, Phillips-head
Visa fler instruktioner
1

Installera LED-Trailer lampor. Kabeldragningen insidan av dessa lampor är helt skyddad. De är slutna enheter, vattentät och har en mycket lång livslängd. Istället för att använda en glödlampa, har de lysdioder. De har också en universell, vattentät, 3-tråds anslutning som lätt splitsar till trailern ledningsnätet.
2

Installera trailern sele i PVC-rör. Kör tråden i PVC-röret betyget för elektrisk användning. Detta rör är resistent mot ultraviolett strålning, värme och kyla, och är billigt.
3

Splice alla anslutningar med krymphylsa och fäst dem i PVC-röret. Montera inte röret till släpet tills ändarna har förseglats. Se till rördragning design har pipe öppningar som pekar nedåt. Detta kommer att hjälpa till att hålla fukten ute.
4

Täta ändarna av röret med uretan skum. Det finns produkter på marknaden som kommer att göra en permanent, vattentät tätning. Några av dem är US Coast Guard-godkänd för marint bruk. Aerosolburkar finns på byggvaruhus, och är utrustade med ett munstycke som kommer att nå in i öppningen. Fyll öppningen med expanderande skum.
5

Montera röret till trailern med klämmor. Använd klämmor som är utformade för att passa kroppen av röret och kommer ordentligt fast den. Borra hål och skruva klämmorna till släpet ram. Vira ledningen av anslutningar i eltejp. Cinch ändarna av bandet med små tie-remmar för att förhindra att bandet repar upp sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60739.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.