Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ansluter en neutral Slå på en Chevrolet lastbil

Den neutrala säkerhetsbrytare är avsedd för lastbilar med en automatisk växellåda. Switchen är utformad så att motorn inte kan starta om överföringen är antingen växlas till de neutrala eller Park positioner. Om denna switch misslyckas, då fordonet kan startas i någon växel, vilket kan orsaka en olycka. Misslyckande av omkopplaren också kommer att hindra trucken från att starta alls. För att åtgärda problemet måste du installera en neutral säkerhetsbrytare i överföringen, som tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Replacement neutral säkerhetsbrytare
GM Tool J 41364-A
Visa fler instruktioner
1

Park Chevrolet lastbil, och dra åt parkeringsbromsen. Lyft framför lastbilen med hjälp av domkraft, och sätta pallbockar under ramen.
2

krypa under förarsidan av bilen och leta reda på transmissionen. Hitta shifter koppling, som är på förarsidan av överföringen. Unbolt shifter koppling med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta ledningsnätet på neutral säkerhetsbrytare med händerna. Unbolt switch med en U-nyckel, och ta bort den från växellådan.
3

Installera den nya neutral säkerhetsbrytare i GM Tool J 41364-A så spåren på switchen anpassa med flikarna på undersidan av verktyget. Vrid verktyget så att den övre locator stiftet på verktyget linjer upp med skåran på strömbrytaren. Skjut låsknappen till sin montering plats, och fäst den vid överföring med en skiftnyckel.
4

Anslut ledningarna till ersättning switchen med händerna. Sätt tillbaka shifter koppling med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62099.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.