Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Installationsinstruktioner för en Honda Civic Clutch

kopplingen i ett fordon består av flera komponenter som är anslutna som en enhet. Installera en koppling i din Honda Civic: installation av kopplingen till den manuella transaxel när det är utanför bilen och ansluter växellådan till bilen. Själva delarna kan vara relativt billig jämfört med tiden det tar för komplett installation. Processen kan också variera beroende på vilket år din Civic. Rådgör med din mekaniker innan du tar på ett projekt av den här storleken. Saker du behöver
Golv uttag
Jack står
Engine hissa
Koppling /tryckplatta
Clutch justeringsredskap
Wrench
urkopplingsspak och bära
Hög- temperatur fett
Chain
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilen och stödja den på pallbockar med en motor hissa stödja motorn från ovan.
2

Placera kopplingslamellen och tryckplattan mot vevaxeln svänghjul och håll kopplings på plats med hjälp av ett verktyg koppling anpassning i centrum. Dra åt bultarna för plattan och svänghjul med fingrarna.
3

in justeringsredskapet och se till att den sträcker sig genom splines nav och in i vevaxelns styrlager. Wiggle verktyget i den riktning som behövs för att centrera kopplingslamellen.
4

Dra åt bultarna som förbinder tryckplattan till svänghjulet med din nyckel, dra åt dem lite i taget i ett korsvis.
5

Smörj kopplingsurtrampningslager inre groove med högtemperaturfett. Placera små mängder fett på kontaktytorna på frigöringsspaken och växellådan ingående axelns lagerhållare.
6

Anslut frigöringsspaken och lagret på ingående axeln med med lanseringen gaffel och skjut dem till bollen stud.
7

Lyft växellådan i läge bakom motorn, med den kedjade till uttaget, och skjut transaxelsmörjmedel styrpinnarna i hålen i motorblocket, se den ingående axeln glider i navet kopplingslamellen splines.
8

Bolt växellådan på plats med din nyckel och sedan ta bort kedjan från växellådan.
9

Anslut framvagnsvaggan bilen, lyfta den på plats med ett par golv domkrafter, och skruva på motorn och transaxelsmörjmedel fästen på plats
10

Anslut alla andra delar som behövs till bilen med sina bultar -. detta kan innefatta kontroll vapen till styrningen knogarna och stabilisatorn Länkfältet, avgasrören, motorn stänkskyddet och eventuella utsläpp slangar, vakuum linjer och kabelstammar.
11

Anslut cylindern kopplingsurtrampningslagret med dess hydrauliska ledningen till växellådan med dess bultar.
12

bort motorn från lyften och sänka bilen av jacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58863.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.