Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en Chrysler Sebring

Om din Chrysler Sebring skakar och ryser till ett stopp oftare än inte, är chansen att det är dags för nya rotorer. Rotorer, även känd som bromsskivor, behöver bara vara att ersättas om de blir skev eller sliten och kan inte återuppstått. Lyckligtvis är processen för att ändra dem ganska lätt och du kan göra det i ditt eget garage. Instruktioner
1

Drain hälften av bromsvätska från huvudcylindern. Höj din Sebring med en domkraft och pallbockar för att kunna bära din bil.
2

Blockera hjulen som du inte arbetar på att hålla bilen från att rulla medan du arbetar. Ta den första monterade däcket.
3

Lossa och dra ut bromsok bultar. Dra sedan åt en c-klämma över oket för att dra in kolven i bromsoket borrningen. Detta gör att du kan vrida tjocklek av av bromsskivan.
4

Avlägsna c-klämman och sedan avbryta bromsok och bifogade bromsslang med tråd eller något liknande för att hålla den ur vägen . Bara låt inte bromsok bli ansluten från broms slangen medan du arbetar. Dra av den gamla rotorn och ställ den åt sidan. Rengör området med en fuktig trasa för att avlägsna korrosion.
5

Installera den nya rotorn på hjulet monteringstappar. Använd Tvingfäste igen för att dra tillbaka kolven för att få tjocklek och bromsledningen på plats på rotorn. Dra bromsok montering bultar med en momentnyckel till 65 ft lbs. (88 Nm).
6

Sätt hjulet montering och däck tillsammans igen och sedan upprepa den här processen för varje rotor. Sedan sänka din Chrysler Sebring, dra åt och dra åt muttrarna, och fylla huvudcylindern med ny bromsvätska.
7

Pump bromsen tills pedalen är fast och sedan provkörningen din Sebring att se att installationen lyckades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56974.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.