Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur hittar Original däckdimensioner

Däckstorlek är viktigare på fordon producerade med bränsleinsprutning och datorstyrda funktioner motor än de tidigare modellerna med förgasare . Hastighetsmätare fel skulle vara det mest märkbara problemet med de tidiga modellerna . Numera , med de flesta fordon använder datorer för att styra funktioner på fordonet , skulle en förändring av däckstorlek kasta konstruktionsparametrarna . Detta skulle påverka transmissionsväxlingsstyrsektion punkter , hastighetsmätare och farthållare . Instruktioner
1

Kontrollera däckens storlek och uppgifter inflation på plakat på förardörren .
2

Kontrollera instruktionsboken för den ursprungliga däckstorlek och de frivilliga däckstorlekar liksom . Det största problemet är att bibehålla samma höjd av däcket så att antalet varv per mil inte ändras. Bredare däck kan köpas med exakt samma höjd utan någon effekt på de datoriserade komponenter . Det viktigaste med däckbredd är clearance . De bredare , lågprofildäck förbättra köregenskaperna .
3

Ring en lokal däck butik och begära att den ursprungliga storleken på däck till din bil . Försäljaren ska slå upp det i ett däck guidebok som visar den ursprungliga däckstorlek på alla fordon och de valfria däck som passar utan gnugga .
4

Ring en lokal återförsäljare och be om delar avdelning , och det kommer att ta emot dig med samma information .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59968.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.